У четвртак, 28. новембра 2019. године  Библиотека ” Глигорије Возаровић” и Књижевна заједница Сремске Митровице организовали су промоцију књиге ” Ја сам на страни Срба” ауторке Драгославе Гоге Копривице.
“Управо је ту реченицу “Ја сам на страни Срба”, у ухо и перо ауторки ове књиге изговорила власница највеће женске и моралне лепоте Двадесетог века, Брижит Бардо. Да ли је могуће да се велики француски народ толико посуновратио, да његови вођи не чују њен, нити глас најумнијих својих сународника који су у хору са великом глумицом отпевали партитуру академика Жана Дитура” Часно је бити уз Србе”, него су се повели за плиткоумним превареним глобалистима а ла Бернар Анри Леви.
Ништа Србима боље није могло да се деси него да се на том месту створи Гога Копривица. Како ли је само успела да на ђердан очишћења француске части наниже толике великане и да од њих, изузетном спретношћу свога приступа, превасходно пратећи њихове властите судбине и идеале, добије сведочанства о величини српског народа  и о злочиначком подухвату који се против њега припрема”. Текст узет из рецензије  Пра Милан од Лужице.
Ауторка књиге  политиколог, новинар, писац Драгослава Гога Копривица рођена је у Горњем Милановцу а основну и средњу школу похађала је у Сремској Митровици. Дипломирала је на факултету Политичких наука у Београду где и данас живи. Објавила је велики број есеја и приповедака по књижевним часописима. Аутор је књига ” Скице за ново доба”, ” Дионизијски тромб”, ” Љубавни лет”, ” Освајање ероса”,
” Бесмртни Кастро и србски род”, ” Драгославија”, ” Краљ Милан и лејди Черчил”, ” Алхемија љубави” и последњи роман штампан 2019. године ” Ја сам на страни Себа”.
У програму су учествовали:
Драгослава Гога Копривица, аутор
Марија Беара, професор књижевности
Јасна Калаузовић, професор књижевности
Вера Сладић, професор књижевности
Мирјана Марковић, председник Књижевне заједнице Сремска Митровица
Моравка Тодић, модератор
Хор О.Ш. ” Јован Поповић” под руководством Мирјане Мајсторовић